ទំព័រដើម    >    ចំណេះដឹងទូទៅ    >    រូបភាព​ដែល​អ្នក​បាន​បង្ហោះ​រួច​លើ Instagram ក៏​អាច​បិទ​មិន​ឲ្យ​គេ Comment បានដែរ!

រូបភាព​ដែល​អ្នក​បាន​បង្ហោះ​រួច​លើ Instagram ក៏​អាច​បិទ​មិន​ឲ្យ​គេ Comment បានដែរ!

តាមដានព័ត៌មានផ្សេងៗពី​​ Cambo Report

ខេមបូបានរៀបរាប់ពីការបិទមិនឲ្យគេ Comment ទៅលើរូបភាព មុនពេលដែល អ្នកបានបង្ហោះ ហើយលើកនេះ ខេមបូ នឹងណែនាំពី របៀបបិទមិន ឲ្យគេ Comment ទៅលើរូបភាព ដែលអ្នកបាន បង្ហោះរួច ក៏បានដែរ។

cover Final 1000x150 copy

ដើម្បីជ្រាបបានកាន់តែច្បាស់ មិត្តអ្នកអាន សូមអានការណែនាំ បន្តនៅខាងក្រោម នេះ ទុកជា ចំណេះដឹង ពេលដែលត្រូវការ អាចសាក ល្បងបាន។

  • បើកចូលកម្មវិធី Instagram
  • ទៅរករូបភាពដែលអ្នកបានបង្ហោះ រួចបន្តចុចលើសញ្ញាទ្រេបី ដែលនៅជ្រុង ម្ខាងនៃរូបភាព នោះ បន្តចុច Turn Off Commenting ពេលនោះ អ្នកនឹងឃើញ បាត់ កន្លែង សម្រាប់ Comment

1

  • ប្រសិនបើអ្នកចង់បើកដំនើរការឲ្យគេ Comment វិញក៏បានដែរ ដោយចូលទៅកាន់ របៀបដូចគ្នា និងចុចលើពាក្យ Turn On Commenting វិញមកជា ការស្រេច។

2

សូមអានការណែនាំដោយប្រុងប្រយ័ត្ន និងសង្ឃឹមថា មិត្តអ្នកអាន ពេញចិត្តលើ មុខងារខាងលើនេះ នឹងមានប្រយោជន៍ ដល់ការ ប្រើប្រាស់ របស់អ្នក។

***សូមចុចទីនេះ ដើម្បី Subscribe YouTube Channel របស់ ខេមបូរីផត ដើម្បីទទួលបានវីដេអូថ្មីៗ!!!

subscribe1-23

  • ដោយ: Hong
  • 9:00 AM, 16 April
  • ប្រភព: iDownload Blog
  • Tag: ចំណេះដឹងទូទៅ